bet365

PSG siktar in sig på Raphael Varane

PSG siktar in sig på Raphael Varane
bet365

Varane till PSG?

Den franske mittbacken som varit kritiserad under säsongen jagas nu av Paris Saint-Germain. Det skriver italiensk press under söndagsmorgonen.

Real Madrid kommer till sommaren att göra en storstädning i truppen där flera namn kommer att lämna. Man har redan börjat med att värva in spelare och sedan tidigare står det klart att man värvar Eder Militao från FC Porto för 50 miljoner euro.

Affären har gjort att Raphael Varane inte sägs känna sig uppskattad av marängernas klubbledning och sedan några månader tillbaka har det pratats om att fransmannen överväger att lämna Estadio Santiago Bernabéu när säsongen är över.

Nu skriver italienska Tuttosport att Paris Saint-Germain är väldigt intresserade av att köpa loss försvararen och att man vill erbjuda en rekordsumma för att locka Varane tillbaka till Frankrike som han lämnade sommaren 2011. Budet sägs ligga på 90 miljoner euro (960 miljoner kronor) för att köpa loss 26-åringen och skulle en flytt bli av blir Varane världens dyraste försvarare framför Virgil Van Dijk och Lucas Hernández.

Varane är en av de spelare som Zidane gillar mest i truppen men Varane kan ha tagit beslutet att lämna, om det blir så återstår att se.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply