PSG öppnar för att sälja Neymar i sommar

PSG öppnar för att sälja Neymar i sommar

PSG har tröttnat på Neymar

Spelaren som inte infann sig på träningen under måndagen ser ut att gå mot en flytt tillbaka till FC Barcelona.

Sommaren 2017 lämnade Neymar FC Barcelona och skrev på för Paris Saint-Germain. Han blev då världens dyraste fotbollsspelare efter att en prislapp sats till 222 miljoner. Efter endast två säsonger på Parc des Princes kan nu brassen vara på väg bort. Detta efter flera uttalanden från både PSG och spelarens agent.

Det är i en intervju med Le Parisien som sportchefen i PSG öppnar för att sälja sin superstjärnan.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett bud som vi alla är nöjda med. Idag vet vi dock inte om någon vill köpa honom och till vilket pris. Något sånt här stort händer inte på en dag, det kan jag lova dig…. Vi har inte tagit emot något bud men vi har haft ytlig kontakt med FC Barcelona, säger Leonardo till tidningen under måndagskvällen.

I PSG är man irriterade över att Neymar inte dykt upp under måndagens träning samtidigt som klubbledningen ska ha tröttnat på spelarens krav och pretentioner i omklädningsrummet.

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu har även gått ut och sagt att Neymar vill återvända till Camp Nou.

– Neymar vill flytta tillbaka till Barcelona men PSG låter inte honom göra det, sa Bartomeu för endast några dagar sedan.

Det är oklart hur mycket en affär kommer att bli värd men det mesta tyder på att Barcelona kommer betala drygt 100 miljoner euro plus en storspelare för att Neymar ska återvända till La Liga där han tidigare spenderat fyra säsonger.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply