PSG närmar sig värvning av Dele Alli

PSG närmar sig värvning av Dele Alli

Dele Alli finns inte med i Jose Mourinhos planer då spelaren fått sparsamt med speltid under hösten. Nu kommer uppgifter om att Paris Saint-Germain närmar sig en värvning av engelsmannen.

Dele Alli har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare för Tottenham Hotspur. Under Jose Mourinho har det dock inte gått lika bra för engelsmannen. Under hösten har det endast blivit 74 minuters speltid i Premier League för 24-åringen som nu ser ut att lämna England.

Nu rapporterar radiostationen RMC Sport att Paris Saint-Germain närmar sig att hämta in spelaren under vinterns transferfönster. Enligt stationen ska en värvning av Alli vara på begäran av lagets nye tränare Mauricio Pochettino som känner till spelaren bra efter att ha jobbat tillsammans under tiden i London. Samtidigt ska spelaren själv vara väldigt positiv till en flytt till Parc des Princes.

Förhandlingarna kommer dock inte bli lätta. PSG sägs endast vilja hämta in spelaren på lån på grund av de rådande omständigheterna och den ekonomiska osäkerheten.

Samtidigt rapporterar radiostationen att PSG kan vara på väg att sälja Leandro Paredes till Inter för 40 miljoner euro, en summa som fransmännen kan använda för att köpa loss Alli, antingen i vinter eller nästa sommar.

SE ÄVEN: Inter vill värva Ruslan Malinovskyi från Atalanta

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply