PSG intresserade av att värva Leroy Sané

PSG intresserade av att värva Leroy Sané

Sané till Paris Saint-Germain?

Efter tre och en halv säsong på Etihad Stadium kan vara på väg att lämna Manchester City. Nu vill bland annat Paris Saint-Germain köpa loss tysken.

Leroy Sané har under sin tid i Manchester City växt ut till en av de hetaste spelarna i Premier League. Tysken är inne på sin fjärde säsong på Etihad Stadium men nu kan han vara på väg att lämna. Flertalet klubbar ska nämligen ska vara intresserade av 23-åringen och nu skriver brittisk press att PSG ska ha spelaren på sin önskelista till nästa säsong. Det är flera brittiska tidningar som skriver om fransmännens intresse för Sané och att det är Parc des Princes-klubben som ska ha bäst chans att få till en övergång.

Det är dock inte bara PSG som visat intresse för Sané. Även FC Barcelona, Real Madrid och Juventus ska vara intresserade men det återstår att se om spelaren själv är intresserad av en flytt. Denna säsong har det blivit 28 matcher i Premier League för tysken men börja på bänken i returmötet med Tottenham i Champions League. Det återstår att se var han spelar sin fotboll nästa säsong.

SE ÄVEN: PSG fortsätter jakten på Philippe Coutinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365