PSG fortsatt intresserade av Rakitic

PSG fortsatt intresserade av Rakitic

Franska storklubben jagar kroatiske superstjärnan

Ännu en gång verkar det som om PSG ska försöka ge sig på Rakitic. Det efter att försökt köpa loss kroaten redan under sommaren.

Men det gick aldrig vägen och nu försöker alltså Paris Saint-German att göra det igen. Mittfältaren, som är en av de bästa i världen på sin position, väntas nu göra ett nytt försök.

I somras valde dock stjärnan att tacka nej – något som den franska klubben inte verkar acceptera. Nu skriver engelsk media om att PSG vill göra ett nytt försök. Något som i så fall lär ske i januari, när transferfönstret öppnat igen.

Försöker igen?

LÄS MER SPORT: NHL Speltips

Att PSG skulle må bra över två klasspelare som de här vore inget nytt. Men däremot är det tveksamt att Barca kommer släppa stjärnorna. Efter att inte kunnat lyckas ersätta Andres Iniesta med ett stornamn så lär de inte vilja släppa iväg sina två kuggar på mittfältet när säsongen redan börjat. Dock ska PSG vara beredda att betala över en miljard per spelare, enligt Express. Framför allt handlar det om en miljard kronor, 100 miljoner euro, för Rakitic. Det var vad PSG ville betala i sommar, men det är en summa som kan komma att höjas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply