bet365

Neymars attack: ”Han kommer alltid vara världens sämsta spelare”

Neymars attack- Han kommer alltid vara världens sämsta spelare

Neymar rasar och går till attack mot spelaren

Paris Saint-Germains superstjärna har ställts mot världens bästa försvarare under åren. Nu går han till attack mot spelaren som fick honom skadad i VM 2014.

I VM 2014 fick Neymar en farlig tackling i ryggen av Colombias Zuñiga och tvingades lämna planen. Camilo Zuñiga som kom in med knäet före har vid flera tillfällen sagt förlåt för satsningen, något Neymar dock inte verkar ha accepterat.

– För mig kommer Zuñiga alltid vara den sämsta spelaren i världen för han skadade mig. Den skadan är det värsta som hänt i min karriär och jag satt ensam hemma i en hel vecka och bara grät. Även mina föräldrar grät och min familj och min släkt var väldigt ledsna, säger Neymar till The Players Tribune.

Superstjärnan berättar även hur han kommer ihåg incidenten.

– Jag blev tacklad av Zuñiga och när vi smäller ihop känner jag något i foten. Jag försökte resa mig upp men det gjorde ont i foten, jag kunde inte ens röra på benen. Läkaren tog mig av planen och då började jag gråta. Jag kände inget alls i mina fötter under tiden de körde mig till sjukhuset som de hade på arenan. De lämnade mig där och jag kommer ihåg att mitt ben var brutet. När jag försökte sträcka mig kände jag en otrolig smärta, fortsätter Neymar som berättar att det var nära att karriären kunde tagit slut den dagen.

– De sa till mig att de hade en bra och en dålig nyhet. Den negativa nyheten är att jag inte skulle spela mer i VM. Den positiva var att jag skulle kunna gå igen. De sa att jag var två centimeter från att lägga skorna på hyllan, avslutar superstjärnan.

SE ÄVEN: Neymar lön, inkomst & förmögenhet 2020

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply