Marco Verratti nära förlänga med PSG

Marco Verratti nära förlänga med PSG

PSG nära förlänga med Verratti

Italienaren som tidigare kopplats ihop med bland annat FC Barcelona och Real Madrid sägs nu vara nära ett nytt kontrakt i Paris Saint-Germain.

Marco Verratti har under de senaste åren varit ett väldigt jagat namn när det kommer till övergångar på den stora fotbollsscenen. Italienaren skrev på för Paris Saint-Germain sommaren 2012 och är en av de som varit i klubben längst. Under flera transferfönster har det pratats om att mittfältaren kan vara på väg bort och att framför allt FC Barcelona och Real Madrid är beredda med att lägga höga bud för att knyta till sig 25-åringen. Nu ser ett Verratti-köp dock ut att bli näst intill omöjligt, detta då han snart skriver på ett nytt kontrakt.

Det är italienska La Gazzetta dello Sport ska playmakern endast vara detaljer från att förlänga sin vistelse på Parc des Princes till och med sommaren 2023. Lönen sägs komma att ligga på mellan 8,5 och 10 miljoner euro för mittfältaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSG-stjärnorna

Måste sälja i juni månad

Paris Saint-Germain har press på sig från UEFA att man måste ligga rätt med Financial Fair Play. Därför har man nu tvingat den franska huvudstadsklubben att sälja för minst 60 miljoner euro innan juni månad är över. Frågan är vilken eller vilka spelare man kommer att göra sig av med, men som det ser ut blir det alltså inte Marco Verratti.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365