Cavanis pappa: ”Om han lämnar blir det för Atlético”

Cavanis pappa: "Om han lämnar blir det för Atlético"

Cavanis pappa avslöjar potentiell övergång

Anfallaren sägs vara detaljer från att skriva på för Atlético Madrid. Nu uttalar hans pappa sig om en eventuell försäljning.

Edinson Cavani sitter på ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain. Under hösten har uruguayanen fått allt mer sparsamt med speltid då Mbappé, Neymar och Di Maria varit den trio som Thomas Tuchel valt att satsa på. Cavani sägs vara på väg bort från den franska huvudstadsklubben och det är framför allt Atlético Madrid som kopplats ihop med 32-åringen.

Spelarens pappa Luis Cavani hoppas på en flytt till Atlético i vinter.

– Han vill gå till i en annan klubb i Europa. Det skulle glädja mig om han spelar här (i Atletico), ja. (Diego) Simeone vill ha honom nu (i januari). Huvudtränaren i Paris Saint-Germain (Thomas Tuchel) har också sagt att han behöver honom för att hjälpa till att konkurrera i Champions League, säger han till El Chiringuito och fortsätter:

– Men PSG vill inte att han ska till Atletico Madrid om han når en överenskommelse. Jag tror att det finns en stark chans att han kommer till Atletico, alternativet att gå till klubben (Atletico) kvarstår alltid i juni. Det finns många andra klubbar, men när du ger ditt ord till ett lag, respekterar du det. Om han i morgon är tillgänglig och Atletico fortfarande vill ha honom, tror jag att han kommer att skriva på. Han är en spelare som behöver speltid och i dag spelar han bara fyra eller sex minuter per match. PSG behandlar honom orättvist.

Förutom Atlético har även Barcelona och Manchester United visat intresse för anfallsstjärnan.

SE ÄVEN: Cavani tonar ner Napoli-återkomst

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply