Anelka: Paul Pogba kan tänka sig PSG

Anelka: Paul Pogba kan tänka sig PSG

Paul Pogba sägs ta ett beslut i maj om var han vill spela i framtiden. Nu säger den tidigare anfallsstjärnan Nicolas Anelka att Pogba kan tänka sig en flytt till Paris Saint-Germain.

Paul Pogba, 30, står inför ett beslut. Kontraktet med Manchester United går ut efter säsongen samtidigt som flera av Europas största klubbar visar intresse för den franske mittfältaren. Spelaren själv har sagts ta ett beslut efter säsongen och nu uttalar sig den före detta anfallsstjärnan Nicolas Anelka och säger att det kan bli en flytt till Paris Saint-Germain.

– Jag pratade med honom om det för ett halvår sedan och han var inte emot det, säger Anelka till RMC Sport. Han tycker att Pogba ska lämna United:

– Det är inte den bästa klubben för honom att skina i och visa sin talang. Jag tror att PSG skulle passa honom utmärkt. En del säger att det inte skulle vara bra för PSG för att han ofta är skadad, men jag tror hans skador har med livet i Manchester att göra. Att han inte är i form mentalt.

Pogba kom till Manchester United under sommaren 2016 och har under sin tid i klubben stått för 39 mål och 50 assist på 218 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Lukaku olycklig – vill lämna Chelsea i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply