Adrien Rabiot jagas av Arsenal i sommar

Adrien Rabiot jagas av Arsenal i sommar

Arsenal vill hämta in Rabiot

Fransmannen har endast ett år kvar på sitt kontrakt och fick den gångna säsongen sparsamt med speltid i Paris Saint-Germain. Nu kopplas han ihop med en flytt till Premier League.

Adrien Rabiot är en spelare som jagas av många klubbar. Insatserna i Paris Saint-Germain har gjort att flera flertalet lag har fått upp ögonen för mittfältaren och en flytt kan komma att bli av i sommar. Spelaren ska själv ha meddelat att han inte vill fortsätta spela sin fotboll på Parc des Princes och en ny destination ser ut att vara på de brittiska öarna.

Enligt både brittisk och fransk press ska flera engelska klubbar ha anmält sitt intresse för ett köp av Rabiot. Det är framför allt Tottenham och Arsenal som kopplats ihop med ett köp av spelaren och nu kan det hela komma att bli av. Enligt France Football ska de båda engelska huvudstadsklubbarna ha hört av sig för ett köp av 23-åringen vars kontrakt går ut sommaren 2019.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG med megabud för att köpa Uniteds superstjärna

PSG måste sälja

En av anledningarna till att Rabiot kan komma att lämna Ligue 1 är PSGs ekonomi. Klubben måste sälja flertalet spelare under de kommande veckorna för att inte straffas av FIFA Financial Fair Play.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365