Officiellt: Tottenham värvar Lyon-anfallare

Clinton N’jie skriver på för Tottenham Hotspur

Efter att ha sålt Robert Soldado till Villarreal har man nu offentliggjort spanjorens ersättare, Clinton Nije från Lyon.

Tottenham Hotspur värvar Clinton N’jie från Lyon, det bekräftar klubben efter att spelaren fått sitt arbetstillstånd under lördagsförmiddagen. enligt Daily Express kommer den engelska huvudstadsklubben att betala en summa på 12 miljoner för spelaren som förra säsongen stod för sju mål på 30 matcher i Ligue 1. 22-åringen kan spela både som centerforward och som ytterforward och hans insatser i den franska ligan har gjort att White Hart Lane-klubben nu valt att köpa loss honom.

– Jag är väldigt glad att skriva på för Tottenham, det är en väldigt stor klubb i England, säger spelaren som fyller 22 år idag (15 augusti).

– Jag är fortfarande ung, jag håller på att växa och utvecklas och detta är en stor utmaning för mig. Premier League är en av de största ligorna i världen. Klubben är ambitiös och jag är redo för att göra mitt bästa för att hjälpa klubben att nå sina mål. Som jag sa, jag är i utvecklingsstadiet och jag är här för att ge allt. Jag hoppas att jag får chansen att ge tillbaka allt som denna klubben ger mig.

N’Jie skriver på till och med sommaren 2020.

Källa: tottenhamhotspur.com

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply