Officiellt: Neymar förlänger med Paris Saint-Germain

Officiellt: Neymar förlänger med Paris Saint-Germain

Neymar har vid flera tillfällen kopplats ihop med en återkomst till FC Barcelona. Nu står det klart att superstjärnan stannar i Paris Saint-Germain.

Ända sedan flytten från FC Barcelona till Paris Saint-Germain har Neymar ryktats vilja återvända till Camp Nou. Sommaren 2021 var året som Barcas nya klubbledning skulle lägga in en stöt för att få till en affär, en affär som nu inte blir av.

På sin officiella hemsida bekräftar PSG att Neymar förlänger kontraktet med klubben till och med sommaren 2025. Det nya kontraktet sägs vara värt 30 miljoner euro netto per säsong

– Jag är väldigt glad, väldigt glad att ha förlängt mitt kontrakt med Paris fram till 2025. Sanningen är att jag är väldigt glad att stanna här i ytterligare fyra år, att vara en del av klubbens projekt, försöka vinna titlar, för att försöka uppnå vår största dröm som är Champions League. Så jag är glad över att stanna kvar i klubben, att vara en del av det och att förlänga mitt kontrakt, säger stjärnan till klubbens hemsida och fortsätter:

– Den första faktorn är lycka. Glädjen att vara en del av denna grupp, laget, Paris Saint-Germain, klubben. Och sedan, naturligtvis, den närheten jag har med klubben, med jobbet, med de spelare som är i truppen idag, med en bra tränare som verkligen kommer att hjälpa oss ännu mer. Dessa saker får dig att tro på projektet ännu mer.

Denna säsong har Neymar stått för 15 mål och 10 assist på 27 matcher på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: Manchester City fortsatt intresserade av Jack Grealish

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply