Officiellt: Mario Balotelli klar för Nice

Officiellt: Mario Balotelli klar för Nice

Liverpool släpper italienaren

Liverpool har till slut blivit av med Mario Balotelli. Den italienske anfallaren är nu klar för Nice, bekräftar klubbarna på Twitter. Liverpool släpper sin floppvärvning till Frankrike gratis. 

2014 värvades Mario Balotelli till Liverpool som en av flera ersättare till Luis Suarez. Två år, ett lån till AC Milan och ett Premier League-mål senare är det inte lika positiva tongångar runt Merseyside om italienaren. Under sommaren har Liverpool suttit med en spelare man inte vill ha i klubben – och försökt få bort honom. 26-åringen har dock varit rätt kall på marknaden – även om klubbar som Chievo och FC Sion ändå ryktats vara intresserade.

Liverpool släpper Balo gratis

OGC Nice har nu ändå vågat ta tag i problembarnet Mario Balotelli. Med tre timmar kvar på transferfönstret bekräftade den franska klubben övergången på Twitter. Den franska klubben får italienaren gratis – vilket tyder på Liverpools vilja att bli av sin floppvärvning man värvade för 16 miljoner pund.
Tidigare under sommaren konstaterade Balotelli att hans mål fortfarande är att vinna Ballon D’Or. Kanske kan Nice bli den nytändning italienaren behöver – eller har Balotelli redan bränt broarna till den absoluta toppfotbollen?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply