Officiellt: Aston Villa värvar Jordan Veretout

Fransmannen ansluter från Ligue 1-klubben Nantes

Premier League-klubben Aston Villa förstärker truppen på nytt. Nu är den franske mittfältaren Jordan Veretout klar för klubben på ett femårskontrakt.

Den engelska klubben Aston Villa har gjort klart med sommarens fjärde nyförvärv. Efter värvningarna av Jordan Amavi, Idrissa Gueye och Jordan Ayew presenterade de idag den franske mittfältaren Jordan Veretout. Den 22-årige spelaren har officiellt köpts loss från den franska klubben Nantes och står nu under ett femårigt avtal med Premier League-klubben.

Över 140 matcher i Frankrike

Aston Villa avslöjar inte transfersumman men Jordan Veretout har rutin från spel i ungdomslandslag från U18 till U21, med ett VM-guld med U20-landslaget som främsta merit i landslagssammanhang. Och Tim Sherwood meddelar att han är väldigt förväntansfull över deras fjärde nyförvärv i sommar.
— Jag är väldigt glad över Jordan bestämde sig för Aston Villa före de andra alternativen som han hade och nu väljer att fortsätta sin utveckling hos oss, säger han till klubbens hemsida.
— Han är bara 22 år gammal men har stor erfarenhet för någon i den åldern. Han har spelat över 140 matcher i Frankrike och är en riktigt spännande, ung spelare. Jag vet att han är mycket uppskattad i Frankrike så vi är glada över att få den här affären över linjen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply