Uppgifter: Balotelli nära spel i Marseille nästa säsong

Uppgifter: Balotelli nära spel i Marseille nästa säsong
bet365

Marseille närmar sig Mario Balotelli

Den italienske anfallaren som haft en succésäsong i OGC Nice kommer att lämna klubben. Nu ska han vara nära spel hos ligakonkurrenterna Marseille.

Mario Balotelli har varit runt i en rad klubbar under sin karriär. Inter, Manchester City, Milan och Liverpool är endast några av de klubbadresser som italienaren haft. Efter att den gångna säsongen verkligen ha hittat rätt i OGC Nice kommer han nu att flytta till en ny klubb och mycket tyder på att han kan stanna i Ligue 1.

Enligt italiensk press ska anfallaren nämligen vara nära en flytt till Marseille under den kommande säsongen. Det är La Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifter om att Marseille gärna ser Balotelli i laget den kommande säsongen samtidigt som spelaren själv ska vara positiv till en övergång. Marseille måste dock betala 10 miljoner euro för spelarens tjänster och det ska endast vara förhandlingar mellan de två klubbarna som återstår.

SE ÄVEN: Uppgifter: Roma och Inter i kamp om Balotelli

Den gångna säsongen stod Mario Balotelli för 18 mål på 28 matcher i den franska ligan. Nu har flera större klubbar fått upp ögonen för 27-åringen som inte alltid haft lätt att anpassa sig till en ny omgivning.

Balotellis kontrakt med Nice sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply