Neymar vill återvända till Barcelona i sommar

Neymar vill återvända till Barcelona i sommar

Neymar tillbaka till Barcelona?

Brassen som avslutat sin andra säsong i Paris Saint-Germain sägs vilja lämna den franska huvudstadsklubben. Detta för att återvända till FC Barcelona.

Neymar lämnade FC Barcelona sommaren 2017 för spel i Paris Saint-Germain. Han blev då världens dyraste fotbollsspelare med en prislapp på 222 miljoner euro och det var en kontroversiell affär som inte många hade förväntat sig. I den franska huvudstaden har det dock inte gått som Neymar hoppats på. PSG må ha vunnit flertalet inhemska titlar men internationellt har man fått en fiaskostämpel. Inte minst efter denna säsong då man åkte ut i åttondelsfinal mot Manchester United med en av matchens sista sparkar. Neymar ska sakna Barcelona och sina gamla lagkamrater och nu kommer uppgifter om att han vill återvända till Spanien i sommar.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

Det är spansk press som skriver att Neymar vill tillbaka till Camp Nou till hösten men det kommer bli otroligt svårt för tricksstjärnan att dra på sig den blåröda tröjan igen. Barcelona ska nämligen ha planerat nästa säsong med Ousmane Dembélé och Coutinho, något som gör att en värvning av Neymar inte skulle vara möjlig.

Det är tidningen Diario Sport som skriver i sin fredagsupplaga att 27-åringen vill tillbaka till den iberiska halvön. Det återstår att se om ’Los Culés’ tillslut kommer att gå med att hämta tillbaka Neymar eller inte.

Även Real Madrid har kopplats ihop med Neymar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply