Mbappé: PSG är en attraktiv klubb

Mbappé: PSG är en attraktiv klubb

Monacos 18-årige stortalang Kylian Mbappé hyllar PSG och fortsätter ryktas till klubben

Kylian Mbappé har chockat hela fotbolls-Europa under säsongen. Efter att ha hjälpt sitt Monaco skicka ut Manchester City ur Champions League, har tonåringen ryktats med en mängd storklubbar runt om i Europa.

 

Monaco tog en tuff smäll i ligacup-finalen mot PSG igår kväll när man förlora med hela 4-1. Efter matchen var blickarna trots allt riktade på Mbappé som fick en del frågor om Paris-klubben, en klubb 18-åringen ryktats med under en längre tid.

”Är PSG en attraktiv klubb? Ja, självklart. Jag tycker att de är en av de sex bästa klubbarna i Europa. Även om bilden av PSG förstörts lite efter förlusten mot Barcelona, så är det fortfarande samma spelare kvar. Det är fortfarande samma lag som varit i toppen av Ligue 1 i flera år, de är en storklubb som fortfarande har ett bra projekt. Vi får se vad som händer.” säger Mbappé till TeleFoot.

Mbappé var med och slog ut Manchester City ur Champions League, vilket även lämnat Monaco som enda franska lag kvar i Champions League. Lottade mot Borussia Dortmund har Mbappé trots allt inte gett upp hoppet om en Champions League-titel med klubben.

”Vi är i kvartsfinal, vi slog ut City, självklart kan vi vinna CL. Om alla ger 100% är det möjligt.” avslutar Mbappé.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply