bet365

Martial är bättre än Rooney och Ronaldo

Anthony Martial är bättre i starten i Manchester United än andra stjärnor

Det har onekligen varit en finfin start för Anthony Martial med fyra mål på fyra starter. Jämfört med tidigare storstjärnor i Manchester United står han bättre till. En fråga som många ställt sig är: ”Varför är Martial nästa storstjärna?”.

När Anthony Martial värvades till Manchester United från Monaco i somras för runt en halv miljard kronor höjde många på ögonbrynen. Folk tyckte att det var på tok för mycket pengar för en 19-åring med endast en säsongs kontinuerlig spel i Ligue 1 och med nio mål under den.

Starten i sin nya klubb har varit fullständigt kanonbra. Fransmannen har smällt in fyra mål på fyra matcher och Man United-fansen är lyriska över sin nya anfallare som kan troligtvis kan ha nytta över i många år framöver. Statistiskt sett står han till och med bättre till jämfört med spelare som Wayne Rooney och Cristiano Ronaldo.

SE ÄVEN: Van Gaal vädjar till fansen: “Sänk era förväntningar på Martial”

Bästa starten av ett nyförvärv i klubben

Det är Daily Mirror som har tagit fram statistik över hur tidigare offensiva stjärnor har inlett sin tid i Man United. Spelare som Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy  och Falcao rår inte på Martial i denna statistik.

Facit efter fyra matcher:

4 mål: Anthony Martial och Robin van Persie.
3 mål: Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy, Louis Saha.
2 mål: Dimitar Berbatov och Danny Welbeck.
1 mål: Radamel Falcao och Javier Hernandez.
0 mål: Cristiano Ronaldo, Michael Owen, Carlos Tevez.

Det återstår att se om Martial kan följa upp sin succéinledning i klubben med fortsatta framgångsrika matcher. Säsongen är lång och tuff i England, det vet flera andra hypade värvningar om som har tappat form under vårkanten av sin första säsong i Premier League.

MISSA INTE: LISTA: Fem saker United-fansen bör veta om Anthony Martial

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply