bet365

Marseille jagar Bastian Schweinsteiger

Marseille jagar Bastian Schweinsteiger

Marseille vill värva från Manchester United

Marseille är på jakt efter Manchester Uniteds Bastian Schweinsteiger, uppger Transfermarketweb.

Bastian Schweinsteiger har petats av Jose Mourinho Manchester United. Spelaren har inte fått någon speltid, och blev inte uttagen i lagets Europa League-trupp. Nu kan tysken vara på väg att flytta till FrankrikeMarseille vill värva mittfältaren, enligt Transfermarketweb.

Den franska klubben sägs vara väldigt intresserad av att locka till sig Uniteds 32-åring. Man uppges försöka att få in spelaren redan under transferfönstret som öppnar i januari 2017.

Välbehövlig förstärkning

För Marseille kan Schweinsteiger bli en välbehövlig förstärkning. Klubben hade en svag säsong i Ligue 1 i fjol och slutade på plats 13. Den här säsongen har inletts på samma dåliga sätt. Marseille har fyra poäng efter fyra matcher och ligger på plats 14.

Förutom att försöka värva Schweinsteiger påstås även Marseille jaga Samuel Eto’o. Anfallaren spelar numera för turkiska Antalyaspor men har tidigare under karriären tillhört klubbar som Real MadridBarcelonaInter och Chelsea.

En och en halv säsong

Om Schweinsteiger väljer att lämna Old Trafford i januari innebär det att han endast tillhörde Manchester United i en och en halv säsong. Han kom till klubben i juli 2015, då han lämnade Bayern München.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply