bet365

Manchester United, Manchester City och Chelsea jagar Benjamin Mendy

Manchester United, Manchester City och Chelsea jagar Benjamin Mendy

Engelska storklubbarna vill värva från Monaco

Ska Benjamin Mendy byta Frankrike mot England i sommar? Manchester United, Manchester City och Chelsea jagar vänsterbacken, enligt Sky Sports.

Manchester UnitedManchester City och Chelsea gör inte bara upp på fotbollsplanen. Nu slåss man även om samma spelare. De tre engelska storklubbarna är på jakt efter Benjamin MendyMonacos vänsterback, skriver Sky Sports.

På Old Trafford sägs det att Jose Mourinho ser Mendy som ett bättre alternativ på positionen än Luke Shaw. Hos City ryktas det om att Pep Guardiola vill ha ett alternativ till Gael Clichy på vänsterbacksplatsen. I London uppges det att Chelsea vill förstärka truppen inför nästa säsongs Champions League. Där ser man Mendy som en perfekt värvning.

En imponerande säsong

Mendy har haft en imponerande säsong i Monaco. Han har gjort 28 matcher för klubben, som slåss i toppen av Ligue 1 och har nått kvartsfinal i Champions League.

Det här är Mendys första säsong i Monaco. Han anlände till klubben under sommaren 2016 efter att ha lämnat konkurrenten Marseille. Efter endast ett år i Monaco kan 22-åringen vara på väg mot en ny klubbadress.

Inte ensam

Mendy är inte den enda Monaco-spelaren som ryktas lämna klubben i sommar. Efter succén i Champions League är flera av lagets spelare eftertraktade. Till exempel har det spekulerats om att Kylian Mbappe jagas av Manchester United och Real Madrid. En annan spelare som flera storklubbar är intresserade av är Tiemoue Bakayoko. Lag som till exempel PSG och Arsenal vill plocka in honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply