Manchester United ger inte upp värvning av Fabinho

Manchester United ger inte upp värvning av Fabinho

Fabinho – drömmen för Jose Mourinho

Manchester Uniteds tränare ger inte upp i jakten på AS Monacos högerback Fabinho som jagas av flera storklubbar runt om i Europa.

I somras värvade Manchester United för otroliga summor då man skulle storsatsa i samband med att Jose Mourinho anslöt till klubben. Namn som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan och Eric Baily köptes in för dyra pengar men trots att man slösade en otrolig summa har det inte alls gått som man tänk sig. Nu sägs Jose Mourinho vilja värva ännu mer under januarifönstret och det namn som portugisen velat värva under en längre tid är Fabinho som spelar i Ligue 1-klubben AS Monaco.

På fredagseftermiddagen kommer flera engelska tidningar med uppgifter upp att Mourinho vill värva 23-åringen under januarifönstret, detta efter att ha misslyckats den gångna sommaren och det återstår att se om United lyckas köpa loss spelaren vars nuvarande kontrakt går ut sommaren 2021.

Fabinho har inte något europeiskt pass vilket innebär att han skulle ta upp en av de icke-euplatserna som finns i truppen. Förutom United följs spelaren även av Manchester City, Napoli, AS Roma, Inter och Paris Saint-Germain.

Fabinho var bland annat med i Brasiliens trupp till Copa América sommaren 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply