Uppgifter: Arsenal presenterar bud på Houssem Aouar

Julian Draxler på önskelistan hos engelska klubbar

Arsenal har under sommaren sagts vilja köpa Houssem Aouar från Lyon. Nu kommer uppgifter om att Gunners ska ha presenterat ett bud på spelaren i sommar.

22-årige Houssem Aouar har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Arsenal. Aouar var en av Lyons viktigaste spelare under framgångarna i Champions League den gångna säsongen och nu kan fransmannen vara på väg bort.

Lyons president Jean-Michel Aulas har tidigare uttalat sig om att klubben inte fått in något bud på Aouar

– Det verkar som om man (Arsenal) antingen inte har råd eller inte är intresserat av Houssem, som är vår bästa spelare, sa Aulas nyligen enligt Goal.com.

Nu kommer uppgifter om att Arsenal ska ha presenterat ett bud för Lyon för att försöka köpa loss Aouar. Det är Telefoot som uppger att Arsenal fått in pengar från försäljningen av målvakten Emilio Martínez och att man nu kommer göra vad som krävs för att köpa loss Aouar. Samtidigt ska man vara överens med spelaren om det personliga kontraktet.

Aouar har kontrakt med Lyon till och med sommaren 2023 och stod den gångna säsongen för nio mål och tio assist på 41 matcher för Lyon.

SE ÄVEN: Officiellt: Chelsea värvar Edouard Mendy från Rennes

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply