Memphis Depay öppnar för flytt till storklubbar

Memphis Depay öppnar för flytt till storklubbar

Depay kan flytta i sommar

Holländaren som efter en misslyckad sejour i Manchester United lämnade för spel i Lyon siktar nu på att skriva på för en storklubb.

Memphis Depay har satt siktet högt. Efter att inte ha lyckats i Manchester United valde holländaren att lämna för spel i Ligue 1 där Lyon blev destinationen. I den franska ligan har det blivit succé och nu siktar spelaren på att skriva på för en storklubb. Det finns flera destinationer som är intressanta för Depay och nu säger han att han gärna skriver på för en annan storklubb.

Depay är för närvarande på lån i Frankrike där Manchester United har en återköpsklausul på spelaren på 21,7 miljoner pund. Depay själv är dock inte speciellt intresserad av en återkomst till Old Trafford, något han berättar i en intervju med holländsk press.

– Jag vill flytta till en toppklubb i sommar. Lyon är en stor klubb men inte en av de fem bästa i Europa. Jag vill spela i klubbar som Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain eller Bayern Munchen, säger Depay till Helden.

– Jag vill flytta till en stad och klubb som passar mig och ett lag som verkligen vill spela fotboll. Jag pratar alltid om Real Madrid, de är en kunglig klubb med vit och guldig tröja.

Trots flyttankarna säger Depay att han har fullt fokus på Lyon under resten av säsongen och helgens stormatch mot Paris Saint-Germain.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply