bet365

Chelsea kan köpa Miralem Pjanic från Roma

Chelsea kan köpa Miralem Pjanic från Roma

Roma-stjärnan Miralem Pjanic på väg till Chelsea

The Times meddelar att Chelsea trappat upp jakten på Romas mittfältsstjärna Miralem Pjanic. Den bosniske mittfältaren har haft blickarna riktade mot sig från flera europeiska storklubbar under säsongen. Pjanic kontrakt med Roma går ut 2018 och har en utköpsklausul i kontraktet på 31 miljoner pund.

Miralem Pjanic kom till Roma i augusti 2011 från Olympique Lyonnais för 11 miljoner Euro. Han har sedan övergången varit en av de viktigaste spelarna i Roma. 25-åringen har spelat 24 matcher i Serie A denna säsong och har gjort 9 mål och 8 assist. Den bosniske landslagsspelaren är en mycket viktig spelare i Roma han gör flest assist och passningar i laget och är även den spelaren som skapar flest chanser. Nu är Premier League-klubben Chelsea intresserade av den bosniske mittfältaren.

Enligt The Times har Chelseas förhandlare Marina Granovskaia varit i kontakt med Pjanics representanter. Där har dem fått veta att det finns en utköpsklausul i kontraktet på 31 miljoner pund vilket Chelsea är beredda att betala. Premier Leauge-klubben ser inte heller några problem med Pjanic lön som ligger på 60 000 pund i veckan. 25-årige Pjanic är intresserad av att flytta till Londonklubben trotts att Chelsea kan missa Champions League spel kommande säsong. Miralem Pjanic är tillsammans med hans lagkamrat Radja Nainggolan två av spelarna som Chelsea är intresserade av. Antonio Conte som tar över Chelsea till sommaren gillar båda spelarna och vill värva dem.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply