LISTA: 10 stjärnor som kan byta klubb i januari

Ezequiel Lavezzi lämnar i vinter

TOPP 10: Vinterfönstrets tio hetaste spelare

Spelare som kan byta klubb i januari 2016? Vilka spelare byter klubb i januari? Tio spelare som kan flytta i januari. Under vintern görs ofta övergångar av klubbar som inte presterat vad man förväntat sig. Samtidigt finns det även de klubbar som hämtar in nya spelare då de kommer gratis eller för en låg summa i hopp om speltid. Det är nästan aldrig de dyraste spelarna som rör på sig under vintern men ofta görs det oväntade värvningar som en bra förstärkning till slutspurten av säsongen.

Dyraste spelarna någonsin? Vilka är de dyraste spelarna i fotbollshistorien? Många spelare byter klubb efter nyår och vissa av de finns med på listorna med de dyraste tyskarna någonsin, andra bland de dyraste spanjorerna och en del bland de dyraste spelarna från Sydamerika

Januarifönstrets hetaste värvningar

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. För att se samtliga listor som vi publicerat kan du klicka här. Annars hittar ni förslag på några av de mest populära här nedan. Ta gärna en titt på de innan vi går in på tio spelare som kan lämna sin klubb i vinter.

10. Yoann Gourcuff

Yoann Gourcuff lämnar i vinter

​Yoann Gourcuff debuterade 2003 Stade Rennais där han visade upp sina kvalitéer. Många började få upp blickarna för mittfältaren och under en period blev han även kallad Zinedine Zidanes ersättare.

2015 skrev han på ett nytt ettårskontrakt med Rennais efter att ha varit klubblös under en tid.

 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply