bet365

Kylian Mbappe: ”Jag tackade nej till Real Madrid för Monaco”

Kylian Mbappe: "Jag tackade nej till Real Madrid för Monaco"

Den jagade talangen ville stanna i Monaco

En av Frankrikes mest jagade talanger, unge Kylian Mbappe, valde att tacka nej till ett erbjudande från Real Madrid och sin idol Zinedine Zidane för att stanna i AS Monaco och kunna fortsätta spela i Frankrike.

Kylian Mbappe är en av Frankrikes mest eftertraktade talanger just nu och den blott 17-årige anfallaren har många klubbar som är efter hans signatur. Mbappe har skolats i Frankrikes mest högaktade fotbollsakademi, Clairefontaine, som uppfostrar några av landets allra bästa talanger och sedan mars i år spelar han för Monaco AS, där han flyttades till a-laget efter att ha spelat i klubbens U19-lag. Mbappe har under årets säsong dragits med skador, då han fick en skada till sitt huvud, och har fått sitta en del på bänken men när han väl har spelat har han presterat, med sex gjorda mål på 14 matcher i alla turneringar.

Nu uppger tonåringen att han avböjde ett erbjudande från Real Madrid och sin stora idol Zinedine Zidane under 2013 för att kunna ha möjlighet att stanna i Monaco.

– Jag upplevde det som ett barn som ser den bäste franske spelaren i historien när jag talade med honom, sade Mbappe via ESPN.

– Han var rörande, ärlig med mig. Det var ett fantastiskt ögonblick. I slutändan valde jag att inte gå till Real Madrid då jag ville stanna i mitt land. Jag ville inte lämna så tidigt. Det hade inte fungerat. Jag valde att komma till Monaco och jag gjorde rätt beslut, avslutade anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply