Juventus kommer allt närmre Blaise Matuidi

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

Paris Saint-Germain ser ut att tappa Blaise Matuidi

Blaise Matuidi har varit en riktig motor på Paris Saint-Germains mittfält de senaste sex åren och varit en stor del i den framgång klubben haft. Snart ser han dock ut att flytta utomlands för första gången då Juventus närmar sig honom.

Paris Saint-Germain började sin stegring mot toppen runt 2010 och en av de första byggstenarna i laget blev Blaise Matuidi som köptes in från Saint-Etienne sommaren 2011. Den löpstarke innermittfältaren har nu gjort över 200 matcher för PSG i Ligue 1 och vunnit allt som går att vinna i Frankrike.

Matuidi har varit en jagad man i över ett års tid. Först var det mycket intresse från Premier League, men sen kom Inter också in i jakten på den numer 30-åriga fransosen. De senaste månaderna har dock mer och mer talar för Juventus och en affär närmar sig allt mer menar Tuttosport.

Mino Raiola jobbar för fullt

Matuidi har Mino Raiola och den högprofilerade agenten var faktiskt nära att få över Matuidi till just Juventus förra sommaren, en affären sprack i sista stund. Nu menar dock Tuttosport att Raiola jobbar stenhårt för att få affären i hamn.

Matuidi har gjort 58 landskamper för Frankrike utöver hans dryga 300 matcher i Ligue 1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply