bet365

Jérémy Ménez vill återvända till Paris Saint-Germain

Anfallaren öppnar för flytt tillbaka till Paris Saint-Germain

Jérémy Ménez har haft en tung säsong i A.C Milan. Nu öppnar fransmannen för en flytt tillbaka till Ligue 1-mästarna Paris Saint-Germain.

År 2011 lämnade Jérémy Ménez Roma för spel hos hårdsatsande Paris Saint-Germain. Men speltiden i klubben blev knapp för anfallarens del och därför valde han att lämna Parc des Princes när hans kontrakt löpte ut tre år senare. Istället skrev han på för Serie A-klubben Milan. Till en början visade han prov på fina kvalitéer, men den här säsongen har varit allt annat än bra för fransmannen. En skada har stoppat honom från att spela, och därför har det endast blivit sju matcher (2 mål) sedan augusti. Nu är han dock tillbaka ute på planen igen och spelade så sent som i matchen mot Lazio, där man kryssade (1-1).

Ménez kan lämna Milan för PSG

28-åringen har på senare tid kopplats ihop med en flytt från Milan. Rykten har framförallt placerat honom hos en rad kinesiska klubbar. I en intervju med RMC Sport förklarar han själv situationen.

– Jag mår bra här. Det har varit svårt det här året med skadan jag haft. Jag kunde inte hjälpa laget, jag tänkte bara på att bli bättre och att återvända, vi får se vad som händer efter säsongen, säger han angående sin tid i Italien.

En återvändo till PSG i framtiden vore dock drömmen för spelaren:

– Det blir svårt. Jag kommer dock alltid kämpa för att komma tillbaka, utan att det är en besatthet. Jag tittar på dem, de spelar väldigt bra, de är ett bra lag. Om jag en dag kan komma tillbaka skulle jag bli den lyckligaste killen i världen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply