Ismaila Sarr nobbar Barcelona för Rennes

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

Möt spelaren som nobbar FC Barcelona för Stade Rennais

Barcelona har en hel del högprofilerade affärer i sommar och man jagar bland annat Philippe Coutinho samtidigt som man försöker behålla Neymar. Nu sägs man också ha fått nobben av en talang från Frankrike som istället valde Rennes.

Det är inte helt lätt som en ung spelare att nobba FC Barcelona om de kommer med ett erbjudande. De få gånger de har hänt är för att ens klubb säger nej eller om en annan storklubb kommer med ett ännu mer lukrativt erbjudande. Nu avslöjar en ny spelare att han nobbar FC Barcelona för att skriva på för ett mittenlag i Ligue 1.

Det handlar om Ismaila Sarr, en 19-årig senegalesisk landslagsman som imponerade i bottenlaget Metz förra säsongen. Flera franska storlag ville ha honom men han valde till slut mittenlaget Rennes. Talangen avslöjar också att han nobbade Barcelona innan flytten.

För stort steg

Det är till Rennes officiella hemsida han säger att han nobbade Barca för att skriva på för Rennes från nordvästra Frankrike.
– Jag återvände till Metz i sommar och trodde att jag skulle fortsätta min utveckling där. Jag fick då möjligheten att gå till Rennes och det är jag stolt över. Att lämna Metz för FC Barcelona var alldeles för tidigt.

– Rennes är en klubb där jag kan utvecklas.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply