Inter drömmer om värvning av Ángel Di Maria

Inter drömmer om värvning av Ángel Di Maria

Ryktet: Di Maria till Inter – Serie A-klubben vill rusta

Di Maria till Inter, det är en av toppnyheterna som spansk och brittisk media frontar med under söndagsmorgonen. Argentinaren som för närvarande spelar i PSG har kontrakt med klubben till 2019.

Sen Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain för spel i Manchester United har den franska storklubben inte gått lika bra som man gjorde med svensken i laget. I skrivande stund ligger man på andra plats i Ligue 1 på samma poäng som AS Monaco och skulle OGC Nice vinna omgångens match skulle man halka ner till en tredjeplats. Bland annat Marco Verratti sägs vilja lämna klubben och på söndagsmorgonen kommer uppgifter att även Ángel Di Maria kan vara på väg att lämna Parc des Princes.

Enligt bland annat Diario AS och Goal.com sägs Inters ägare Sunning Group ha vänt blickarna mot den argentinske landslagsspelaren. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Serie A-klubben att locka till sig Di Maria. Då spelaren är en av de bäst betalda i Paris Saint-Germain är det oklart om Inter kommer kunna värva 28-åringen då även prislappen för argentinaren är hög. Enligt uppgifter ska PSG kunna släppa Di Maria för 65 miljoner euro, en summa lik den som man betalade när man köpte spelaren från Manchester United sommaren 2015. För tillfället ska Inter kunna erbjuda 58 miljoner euro för ”El Fideo”.

Ska se James Rodríguez som ersättare

Skulle Di Maria lämna den franska huvudstadsklubben ska man redan ha bestämt sig för en ersättare. James Rodríguez från Real Madrid är namnet och colombianen som inte fått speciellt mycket speltid under det senaste året sägs även vara ett alternativ för Inter om man inte lyckas värva Di Maria.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply