Agenten: ”Ingen sannolikhet att Cavani lämnar PSG”

Anfallaren ser ut att stanna i Frankrike

Efter att Zlatan Ibrahimovic har lämnat PSG så kommer inte klubben att släppa sin andra stjärnanfallare Edinson Cavani. Så resonerar spelarens agent Claudio Anellucci. Storklubbar som Juventus och Chelsea som har uppgetts vara intresserade av uruguayanen kan därmed börja kolla efter andra alternativ.

Edinson Cavani kom till PSG 2013 och har under tre säsonger i klubben gjort 81 mål på 148 tävlingsmatcher. Under samma period har 29-åringen, tillsammans med Zlatan Ibrahimovic, vunnit Ligue 1 tre gånger, franska cupen två gånger och ligacupen tre gånger.

Under våren har Cavani, som många gånger har fått stå i skuggan av Zlatan, ryktats vara av intresse för flera storklubbar runt om i Europa, såsom Juventus, Chelsea, Atlético Madrid och Manchester United. Det har även skrivits om monsterbud från Kina. Nu slår däremot spelarens agent fast att den 29-årige anfallaren inte lär lämna Paris i sommar.

”PSG kan inte förlora båda sina anfallare”

Edinson Cavani har två år kvar på sitt kontrakt med PSG och efter att mer ofta än sällan fått spela på kanten snarare än som central anfallare kan uruguayanen nu, efter att Zlatan har lämnat klubben, se fram emot att återigen få spela på sin favoritposition som central anfallare. Detta är något som kan bidra till att Cavani stannar i PSG över sommaren.

– Skulle Cavani kunna lämna PSG? Jag tror inte att det finns någon sannolikhet, säger Cavanis agent Claudio Anellucci till Radio CRC och fortsätter.

– Efter att Zlatan Ibrahimovic har lämnat, vill klubben behålla vad de har och sedan förstärka truppen och sikta på Champions League-titeln. PSG kan inte förlora båda sina anfallare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply