Guidetti missnöjd med Feyenoords löneförslag

bet365

Svensken kräver ytterligare 1-2 miljoner euro i lön

Feyenoords dröm om att para ihop favoritanfallarna John Guidetti och Dirk Kuyt i sommar är i dagsläget inte nära att uppfyllas då rapporter pekar på att John Guidetti vill ha två till tre gånger högre lön än vad Feyenoord har erbjudit.

23-årige John Guidetti lånades säsongen 2011-2012 ut från Manchester City till Feyenoord och gjorde där stor succé. Med 20 mål på 23 ligamatcher så nästintill kultförklarades han och blev en stor publikfavorit på de Kuip. Efter en lång skadefrånvaro därefter så lånades Guidetti under förra våren ut till Stoke, men efter utebliven succé så befinner sig svensken den här säsongen på lån i Celtic.

I Celtic har det gått något bättre men i sommar står Guidetti utan kontrakt och efter att ha ryktats till bland annat Serie A och Ligue 1, samtidigt som Celtic uppgetts vilja behålla honom, så rapporterade nyligen holländsk media om att Feyenoord erbjudit honom ett kontraktsförslag. Ett kontraktsförslag som nu rapporteras ligga långt ifrån vad John Guidetti vill ha.

Vill ha dubbelt eller trippelt upp

Enligt Insidefutbol.com så har Feyenoord lagt undan en miljon euro i årslön till John Guidetti, något som han alltså inte är helt nöjd med. Samma källa rapporterar nämligen att svensken söker en årslön på mellan två och tre miljoner euro, det vill säga två till tre gånger så mycket.

John Guidetti har däremot tidigare uttryckt en önskan om att få representera Feyenoord igen, samtidigt som klubben vill para ihop 23-åringen med Dirk Kuyt, som uppges lämna Fenerbahce för Feyenoord i sommar, i något av ett favoritanfall till nästa säsong.

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365