Officiellt: Anel Ahmedhodzic klar för Bordeaux

bet365
Officiellt: Anel Ahmedhodzic klar för Bordeaux

Malmö FFs mittback Anel Ahmedhodzic lämnar klubben för spel i Girondins de Bordeaux på lån. Fransmännen har även en köpoption inskriven i kontraktet.

Nu står det klart att Anel Ahmedhodzic, 22, lämnar Malmö FF. Mittbacken lånas ut till den franska Girondins de Bordeaux och storklubben har en köpoption på försvararen. Prislappen för Ahmedhodzic sägs ligga på fyra miljoner euro.

– Anel är en ung spelare, men han är redan en A-landslagsspelare med Bosnien och Hercegovina. Han är en talangfull back med en lovande framtid. Han intresserade oss för hans kvalitet, men även för hans temperament. Anel har också visat en stor vilja att bära våra färger, säger Bordeaux tekniske direktör Admar Lopes i en kommentar till klubbens hemsida och fortsätter:

– Hans mål är såklart att hjälpa laget, men också utvecklas fotbollsmässigt i en liga som matchar hans profil. Vi är stolta över att rekrytera en spelare av Anels kvalitet.

Samtidigt bekräftar Malmö FFs sportchef Andreas Georgson att mittbacken förlänger kontrakt med klubben till och med säsongen 2024.

– I Anels fall, när det gällde ett lån, att vi fick den här unika chansen att förlänga hans avtal med ett år. Egentligen för att skydda Malmö FF och för att se till att om lånet inte blir som han och vi hoppas – att allting blir bra och han dominerar i franska ligan – så har inte vi hamnat i en sämre sits när vi kommer till sommaren. Det är ett otroligt tecken på Anels lojalitet och respekt för Malmö FF som vi så klart ska vara väldigt stolta över, säger Malmö FFs sportchef Andreas Georgson i en intervju med MFF Play.

SE ÄVEN: Officiellt: Dejan Kulusevski klar för Premier League

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply