bet365

Fransk press placerar Zlatan i Turkiet

bet365

L’Equipe skriver att Zlatan kan komma att lämna den franska huvudstaden efter säsongen.

Rykten kring Zlatan Ibrahimovic framtid slutar aldrig florera och nu rapporterar den franska tidningen L’Equipe att svensken kan komma att lämna Ligue 1 för spel i Turkiet och Galatasaray. L’Equipe skriver även att den turkiska klubben kommer att göra en kraftansträning för att köpa loss svensken vars kontrakt med Paris Saint-Germain går ut 30 juni 2016.

Tidigare har det pratats om att Zlatan vill förlänga med de franska ligamästarna men under den senaste tiden har det varit tyst på den fronten. Istället har medier från flera länder skrivit om PSGs eventuella ersättare till svensken. Bland annat sägs det att man vill värva både Leo Messi och Neymar som ersättare till den Malmö-födde anfallaren.

Anledningen

Samma tidning skriver att Zlatan vill lämnar klubben efter den kontroversiella händelsen som ägde rum för cirka tre veckor sedan när han gick till attack verbalt på domaren och Frankrike efter förlust mot Bordeaux. Både Zlatan och klubben sägs ha tröttnat på situationen enligt L’Equipe och därför letar Zlatan efter en ny klubb att spela i nästa säsong.

Zlatan ligger på andra plats i den franska skytteligan med 17 mål, 7 bakom Alexandre Lacazette som stänkt in 24 mål denna säsong för sitt Olympique Lyon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply