EXTRA: Ángel Di María på läkarundersökning hos PSG

Ángel Di Maria lämnar Manchester United

Manchester United Ángel Di María kommer enligt brittiska BBC att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen med Paris Saint-Germain för en flytt till den franska huvudstaden.

Det är inge n hemlighet att Ángel Di María inte trivs i Manchester United och att spelaren vill lämna klubben så snart som möjligt. Redan förra sommaren när argentinaren fortfarande i Real Madrid ryktades mycket om att 27-åringen ville flytta till Paris Saint-Germain men att FIFA Financial Fair Play stod ivägen för en övergång. För ett par månader sen drog FIFA tillbaka Ligue 1-klubbens förbud och man är nu tillåtna att värva spelare för högre summor.

Förra säsongen betalade Manchester United 59,7 miljoner för spelarens signatur vilket är brittiskt transferrekord, men enligt uppgifter ska PSGs bud på 46 miljoner pund ha accepterats av Manchester Uniteds ledning då man antog att man inte kunde förvänta sig ett bättre bud. Di María anslöt inte till Uniteds försäsongsturné i USA för ett par dagar sen och blev då bestraffad med två veckors löneavdrag, ett beslut som med största sannolikhet betyder att spelaren har gjort sin sista match på Old Trafford som United-spelare

Di María tid i Premier League började bra då han stod för ett mål och en assist på tre av sina fyra matcher men efter juluppehållet gick det sämre och spelaren startade endast en match mellan januari och slutet av säsongen. Det var i FA-cupen då man förlorade mot Arsenal i kvartsfinal, den 9 maj.

Spelaren sägs vara på väg till Qatars huvudstad Doha för att träffa PSGs representanter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply