Edison Cavani får megaerbjudande från Kina

Edison Cavani får megaerbjudande från Kina

Kina lockar för Edinson Cavani

Enligt rapporter ska Paris Saint-Germains anfallare Edinson Cavani ha tagit emot ett erbjudande med en veckolön på hela 320.000 pund i veckan.

Oscar kommer närsom att lämna Chelsea för spel i Shanghai SIPG som betalar hela 60 miljoner pund för spelarens tjänster. I samma veva kom uppgifter om att Cesc Fabregas även fått ett erbjudande från Asien, något som spanjoren dock tackat nej till.

Nästa spelare att få ett näst intill oemotståndlig är Paris Saint-Germains anfallare Edinson Cavani. Uruguayanen har fått mer plats efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat klubben och växt ut till klubbens viktigaste målskytt, något som gjort att klubbar från Asien och Mellanöstern visat större intresse för spelaren. Tidigare har det pratats om flyttar till bland annat Manchester United och Atlético Madrid men spelaren har valt att stanna i den franska huvudstadsklubben, men nu kan 29-åringen ha gjort sitt i Ligue 1.

Enligt France Football ska Cavani fått ett erbjudande av den kinesiska klubben Tianjin Songijang med en lön på hela 320.000 pund i veckan och nu är det upp till spelaren själv om han vill acceptera budet eller stannaPSG där han för närvarande har en lön på drygt 130.000 euro .

Tränare för Tianjin Songjiang är ingen mindre än den gamle Juventus-försvararen Fabio Cannavaro som tog över klubben så sent som i somras.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365