Edinson Cavani jagas av Manchester United

Edinson Cavani jagas av Manchester United

Kan ersätta sin forne lagkamrat

Manchester United söker redan efter en långtidsersättare för Zlatan Ibrahimovic, trots att Mourinho erkänt att de kommer försöka förlänga kontraktet med svensken, och före detta lagkamraten Edinson Cavani kan nu komma att ersätta Ibrahimovic.

Manchester United gjorde i somras en del inköp under nye tränaren José Mourinho. Bland annat värvade de in Paris Saint-Germains anfallare Zlatan Ibrahimovic, som blev kontraktslös i juni och hade kommit överens med United om en flytt och en återförening med gamle tränaren. Detta gav plats för PSG:s andre-anfallare Edinson Cavani att kliva fram och har under den gångna säsongen varit i toppform, vilket har väckt intresse på många håll.

Bland annat uppges United vara väldigt intresserade av Cavanis tjänster, detta skriver engelska Metro. Tanken där bakom är att anfallaren skall ersätta Ibrahimovic, som enbart har ett ettårskontrakt. Mourinho har dock gått ut och sagt att de kommer försöka övertala Ibra att stanna ytterligare en säsong, vilket kan komma att bli en möjlighet beroende på form.

Cavani sitter på ett kontrakt med de franska jättarna till 2018 och uppges vara osäker på huruvida han kommer att stanna i huvudstaden eller inte. Han har gjort United mycket intresserade med sina 20 mål på 20 matcher för PSG och är mycket het för närvarande, men kan vara tveksam till att återigen spela som en back-up till Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365