Di Maria och Verratti vill lämna PSG i sommar

Di Maria och Verratti vill lämna PSG i sommar

Paris Saint-Germain kan tappa Di Maria och Verratti

Enligt spansk och italiensk media kan duon lämna Parc des Princes i sommar efter fiaskot mot Barcelona i Champions League.

Paris Saint-Germains uttåg från Champions League var inte riktigt vad klubben förväntat sig, speciellt inte efter 4-0 i det första mötet. Spelarna skyllde på sig själva men det har även pratats om att den franska klubbledningen ska vara besvikna på domarinsatsen. Hur som helst kommer PSG att göra en del ändringar under sommarens transferfönster där bland annat tränarn Unai Emerys framtid ifrågasätts. Spanjoren tog över laget så sent som sommaren 2016 men har inte lyckats göra PSG till det lag man hoppats på och för närvarande ligger man på andra plats i Ligue 1, detta tre poäng bakom AS Monaco.

Det är dock inte bara tränaren vars framtid i Sydvästa Paris som är osäker. Lagets stjärnor sägs även vara tveksamma till klubbledningens projekt och nu kan flertalet spelare lämna för spel på annat håll, två av de är Angel Di Maria och Marco Verratti.

Enligt Gazzetta dello Sport kan Di Maria lämna och styra skutan mot Serie A där Inter ska vara intresserade av en värvning av argentinaren vars kontrakt går ut sommaren 2019.

Även Grzegorz Krychowiak sägs kunna lämna PSG för Inter.

Även Marco Verratti kan lämna

Enligt Mundo Deportivo ska Marco Verratti ha tröttnat på sin situation i Paris Saint-Germain och bett sin agent om att få till en flytt. En övergång för italienaren har det ryktats om vid flera tillfällen men uttåget från Champions League sägs ha varit droppen för mittfältaren som bland annat kopplats ihop med Barcelona, Juventus, Bayern München och Real Madrid.

Di Maria och Verratti vill lämna PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply