Cavanis mamma: “Kan fortfarande gå till Atlético i sommar”

Cavanis mamma- Kan fortfarande gå till Atlético i sommar

Cavani till Atlético i sommar?

Anfallaren vars kontrakt går ut i sommar var väldigt nära att skriva på för Atlético Madrid under januarifönstret. Nu säger Edinson Cavanis mamma att en flytt istället kan bli av efter säsongen.

Edinson Cavani såg ut att vara så gott som klar för en flytt till Atlético Madrid under det gångna transferfönstret. Tillslut blev det dock ingen affär och Atléticos president anklagade Cavanis bror för att kräva en stor bonus för att anfallaren skulle skriva på för klubben. Nu uttalar sig spelarens mamma, Berta Gomez att hennes son fortfarande kan flytta till Atlético i sommar.

– Det är inte omöjligt att Cavani kan gå till Atlético i sommar, så länge presidenten ber om ursäkt för sina ord och säger vad som verkligen hände, säger Berta Gomez till den spanska tidningen Diario AS.

– Edinson tänker fortfarande att han gå till Atlético i sommar då han skulle vilja spela under Simeone, avslutar hon.

“Tycker det är skamligt”

Efter att Atlético Madrids värvning av 32-åringen inte gick igenom i januari uttalade sig klubbens president, Enrique Cerezo, om den uteblivna affären. Han påpekade då att det hela inte gick igenom efter att spelarens bror, tillika agent, ska ha krävt en skyhög summa för att spelaren skulle lämna Parc des Princes för Estadio Metropolitano.

– Det är skamligt med vissa spelares relation med sina agenter och familjemedlemmar. Vi kommer inte gå med på att de lurar oss, sa Cerezo tidigare efter att övergången uteblivit.

Atlético Madrid sades erbjuda totalt 18 miljoner euro för Edinson Cavani. Spelarens bror sades kräva lika mycket i bonus för att få till övergången.

SE ÄVEN: Cavanis pappa: “Om han lämnar blir det för Atlético”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply