bet365

Bayern Munchen vill värva Adrien Rabiot

Bayern Munchen vill värva Adrien Rabiot
bet365

PSG kan släppa Rabiot till Bayern München

Enligt tysk press kan 22-åringen lämna den franska huvudstadsklubben och flytta till Bundesliga där Bayern München sägs vara intresserade. Talangen har varit ett av flera utropstecken i PSG denna säsong.

Bayern München vill värva från franska storklubben Paris Saint-Germain, det rapporterar tyska BILD som pekar på att Adrien Rabiot är ett av flertalet namn på Bayerns önskelista. Den 22-årige talangen har denna säsong slagit igenom på Parc des Princes och nu riktar flera storklubbar runt om i Europa blickarna mot den franska huvudstaden för att försöka köpa loss mittfältaren under sommaren.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och enligt transfermarkt har spelaren ett värde på 12 miljoner euro. En eventuell transfersumma skulle dock ligga på 25-30 miljoner euro för spelaren som började i PSG:s ungdomsakademi i tidig ålder.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Paris Saint-Germains stjärnor

Supertalangen flörtar med PSG

Nästan hela Europa jagar AS Monacos franske anfallare Kylian Mbappé. Det har ryktats mycket om en flytt till Real Madrid och spelaren själv har sagt att han inte stänger några dörrar, samtidigt som han flörtar med PSG.

– Är PSG en attraktiv klubb? Ja, självklart. Jag tycker att de är en av de sex bästa klubbarna i Europa. Även om bilden av PSG förstörts lite efter förlusten mot Barcelona, så är det fortfarande samma spelare kvar. Det är fortfarande samma lag som varit i toppen av Ligue 1 i flera år, de är en storklubb som fortfarande har ett bra projekt. Vi får se vad som händer.” har Mbappé tidigare sagt till TeleFoot.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply