bet365

Barcelona ger inte upp på Marquinhos

Barcelona ger inte upp på Marquinhos

Försvararen är fortfarande intressant

FC Barcelona har ännu inte gett upp hoppet gällande Paris Saint-Germains försvarare Marquinhos och kan komma med ett bud i januari, men PSG kan efter sommarens försäljningar luta mot att behålla mittbacken och ge honom en plats i startelvan.

Barcelona har enligt rapporter ännu inte gett upp på möjligheten av värva Paris Saint-Germains unge och lovande mittback Marquinhos och sägs vilja komma med ett bud i januari på spelaren skriver Bleacherreport.  Rapporter från såväl brasilianskt och franska håll menar på att Barca fortfarande har ett intresse av mittbacken samt en idé kring hur mycket de är villiga att lägga på honom. Summan sägs uppgå till runt 60 miljoner euro, vilket är saftigt för den ung mittbacken och kan vara nog för att övertala Paris Saint-Germain om att sälja.

Det kan dock finnas svårigheter på grund av andra skäl. Paris Saint-Germain sålde mittbacken David Luiz på transferfönstrets sista dag, på deadline day, vilket såg Luiz återvända till sin gamla klubb Chelsea. Frågan kvarstår om de vill få rejält med pengar för den unge talangen eller om de vill behålla hans talang och själva utnyttja den när tiden är rätt.

Nye tränaren Unai Emery har anlänt till klubben med målet att föra klubben in i den innersta cirkeln av europeiska topplag, och Marquinhos kan komma att bli en del av allt detta och bidraga till att det händer. 22åringen har gjort 119 matcher för de franska jättarna sedan han anlände till klubben 2013 från italienska AS Roma, dock har hans mål att få en plats i startelvan visat sig vara något svårare. Men efter att Luiz och Alex nu har lämnat skall vägen vara fri för Marquinhos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply