Atlético Madrid vill värva Hatem Ben Arfa

Atlético Madrid vill värva Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa till La Liga och Atlético Madrid?

Efter att ha sålt floppen Jackson Martínez till Guangzhou Evergrande har Atlético Madrids sportliga ledning börjat titta på nyförvärv till nästa säsong och ett av alternativen är Nices Hatem Ben Arfa.

Hatem Ben Arfa är åter med på listan med spelare som Atlético Madrid vill värva. Det är inte första gången som spelaren och den spanska huvudstadsklubben kopplas ihop men nu sägs intresset vara större än tidigare.

Det är den spanska tidningen Mundo Deportivo som skriver att OGC Nices offensiva mittfältare Hatem Ben Arfa kan komma att lämna Ligue 1 för att flytta till Atlético Madrid i sommar men det kommer inte att bli en lätt uppgift för den spanska klubbledningen. Spelaren har denna säsong stått för 12 mål på 27 matcher och dragit flera blickar till sig från andra storklubbar runt om i Europa. Förutom Atlético Madrid sägs även Inter och Borussia Dortmund vara intresserade av att knyta till sig spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen.

När Ben Arfa skrev på för den franska klubben trodde man inte att han skulle få den utveckling som blivit och valde därför att skriva ett kontrakt som sträcker sig till slutet av den pågående säsongen.

Tidigare jagad av Real Madrid

Från sin offensiva mittfältsposition har 28-åringen varit en av Ligue 1:s absolut främsta spelare denna säsongen. Ben Arfas tränare Claude Puel menar att ryktena till Real Madrid inte förvånar honom.
– Jag är inte överraskad över att höra att stora klubbar som Real Madrid håller koll på honom, säger Puel till Nice Matin enligt fourfourtwo.com och fortsätter:

– Jag håller inte med de som säger att Hatem behöver spela i en liten klubb för att kunna prestera bäst. Jag hoppas för hans skull att han inte spelar för Nice nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365