Arsenal trappar upp jakten på Mitchy Batshuayi

Arsenals intresse för Mitchy Batshuayi intensifieras

Arsenal fortsätter att kopplas ihop med olika kända anfallsnamn. Nu är det ett nygammalt namn i transfercirkusen som gäller, då Gunners uppges trappa upp jakten på Marseilles Mitchy Batshuayi.

Arsenal fortsätter att kopplas ihop med nya anfallare, då Arsène Wenger trots det han säger i intervjuer inte är nöd med sina anfallare som han har att tillgå. Den anfallare som han ryktas ha störst förhoppningar om är Danny Welbeck, som dock dras med kroniska skadeproblem. Man kopplades ihop med stora namn som Karim Benzema och Edinson Cavani, men gick bet på sina värvningsförsök. På sistone har man kopplats ihop med mindre namn som Simone Zaza iSassuolo, Alexandr Kokorin  Dynamo Moskva och Moussa Kanouté FC Sion.

LÖSNINGEN FINNS I MARSEILLE?

Det kan bli så att Arsène Wenger kan ”gå tillbaka till rötterna” och värva från Ligue 1. Under de senaste åren har han undvikit att värva från ligan, och istället riktat in sig på Bundesliga och La Liga. Nu kan han dock kolla in den franska högstaligan igen, då det finns en anfallare i Marseille som uppges vara intressant för Arsenal.

Tidigare har Mitchy Batshuayi placerats i klubben i brittisk press. Den 21-årige belgaren har gjort 15 mål och 5 assist på sina 23 framträdanden för klubben, vilket föga förvånande innebär att han lockar stort intresse till sig.

Jakten intensifieras

Nu uppges Arsenal vilja trappa upp jakten på spelaren inför januarifönstret, då man vill ha en backup-anfallare till Olivier Giroud och Theo Walcott, men som ska ha kapacitet att kunna ta en startplats.

Transfermarketweb rapporterar att detta, och de menar att engelsmännen kan värva belgaren för 12 miljoner pund redan i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply