Alexandre Lacazette nobbar Arsenal för Atletico Madrid?

Alexandre Lacazette nobbar Arsenal för Atletico Madrid?

Alexandre Lacazette är på väg till Atletico Madrid

Alexandre Lacazette har länge setts som en potentiell värvning för Arsenal. Nu ser spelaren ut nobba engelsmännen för att i stället skriva på för Atletico Madrid, skriver Daily Mirror.

Alexandre Lacazette har längre ryktats vara på väg till Arsenal. Nu verkar det som att fransmannen nobbar den engelska klubben. Lacazette är i stället överens med Atletico Madrid, enligt Daily Mirror.

Den spanska klubben sägs ha samtalat med Lyons anfallare under de senaste månaderna. Nu påstås det att Lacazette och Atletico har kommit såpass långt in i sina samtal att man är överens om ett avtal mellan parterna. 25-åringen kommer att flytta till Madridklubben om lagets värvningsförbudet upphävs.

Anlände 2003

Lacazette har spelat för Lyon sedan år 2003, då han endast var tolv år gammal. Anfallaren debuterade i klubbens A-lag i maj 2010 i en match mot Auxerre.

Under sin tid i den franska föreningen har Lacazette fått flera personliga utmärkelser. Säsongen 2014/2015 blev han utsedd till den franska ligans bästa spelare. Samma säsong vann anfallaren även skytteligan i Frankrike. Dessutom har han har blivit uttagen till årets lag i Ligue 1 vid två tillfällen.

Efter 14 år i Lyon verkar fransmannen nu vara på väg att flytta till Spanien.

Siktar in sig på andra

Eftersom att Arsenal ser ut att misslyckas med att värva Lacazette får man rikta in sig på att försöka värva andra anfallare. Tidigare har det hävdats att man jagar Kylian Mbappe.

Alexandre Lacazette nobbar Arsenal för Atletico Madrid?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply