Uppgifter: Karim Benzema Spelar inte i VM-Premiären 2022

Karim Benzema Missar VM

Karim Benzema Spelar inte i VM-Premiären vilket är väldigt dåliga nyheter för Frankrike. Benzema tvingades avsluta träningen i förtid på grund av en skada, och nu är han tveksam till VM-premiären mot Australien. 

Real Madrids stjärnspelare Karim Benzema, som utsågs till världens bästa spelare tidigare i år, har inte tränat med sina lagkamrater efter att landslaget samlades tidigare i veckan på grund av skadebekymmer.

På lördagskvällen hade Benzema sitt första träningspass med laget, men det gick inte så bra. Enligt RMC Sport var han tvungen att avbryta träningen tidigt på grund av en skada i ena låret.

Karim Benzema Missar VM-Premiären

L’Equipe rapporterar att Karim Benzemas skada kommer att hindra honom från att spela i Frankrikes VM-premiär mot Australien och äventyra hans chanser att spela i resten av turneringen.

Under lördagen undersökte läkare Benzemas skada, men det franska landslaget har ännu inte fastställt hur allvarlig den är. Om Benzema inte kan spela i VM måste Frankrikes tränare Didier Deschamps kalla in en ersättare senast på måndag.

Karim Benzema, Real Madrids anfallare och en av världens bästa spelare, kommer inte att spela i VM på grund av en skada. Benzema tvingades avsluta ett träningspass i förtid på grund av en skada i ena låret och är tveksam till Frankrikes premiärmatch mot Australien.

Om Benzema inte kan spela i VM måste Frankrikes tränare Didier Deschamps kalla in en ersättare senast på måndag.

LÄS MER: Här kan du läsa allt om VM i 2022 i Qatar!

LÄS MER: Här kan du hitta pilsner under VM-matcherna i Qatar!

LÄS MER: Här kan du streama alla VM-matcherna gratis och oddsa på dem samtidigt!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply