Frankrike utklassade Norge – Giroud tvåmålsskytt

Frankrikes första uppladdningsmatch inför VM i Brasilien i sommar var mot Norge. Till matchen hade man en oerhört stark trupp med sig. Paul Pogba, Olivier Giorud och Yohan Cabaye var några av stjärnorna som briljerade i deras komfortabla 4-0-seger.

Paul Pogba inledde målskyttet. Mathieu Valbuena slog ett fint inlägg som Juventus stjärna Pogba kunde nicka in, endast en kvart in i matchen.

2-0 gjorde Giroud först i den 51a minuten. Han tog ned bollen mycket snyggt utanför straffområdet och skickade iväg en volley som gick in vid bortre stolpen, ett elegant fotbollsmål.

Inhopparen Loic Remy gjorde även han ett mål när halva andra halvlek var spelad och endast två minuter senare gjorde Giroud 4-0 och därmed sitt andra mål för kvällen. Det stärkte hans chans att bli Didier Deschamps förstaval till anfallsplatsen i VM.

Norge var aldrig nära att hota i matchen som Frankrike dominerade från minut 0 till minut 90. En bra uppladdningsmatch för Frankrike.