Francesco Totti öppnar för fortsatt spel

Francesco Totti öppnar för fortsatt spel

Kan fortsätta efter denna säsong

Romas Francesco Totti säger att det är möjligt att hans karriär inte tar slut efter den här säsongen, uppger Football Italia.

När det blev klart att Francesco Totti förlängde sitt avtal med Roma under sommaren 2016 tog många för givet att det ettårskontraktet skulle bli spelarens sista i karriären. Majoriteten av experter var överens om att allt talade för att den nuvarande säsongen skulle bli Serie A-ikonens sista. Nu avslöjar spelaren själv att det inte behöver bli så. Totti öppnar för fortsatt spel i Roma, enligt Football Italia.

– Ingenting är självklart inom fotbollen. Jag har en stark tro på mitt huvud och min kropp, och har fortfarande mycket att ge, säger Totti enligt Football Italia.

– Om jag känner mig bra, varför ska jag sluta?

En 26e säsong?

Totti är för tillfället inne på sin 25e säsong i Romas A-lag. Han har varit klubben trogen ända sedan debuten 1992, trots att han erkänt att han under ett tillfälle ”var nära på att gå till Real Madrid.” Nu öppnar 40-åringen alltså upp för fortsatt spel i föreningen. Under sin tid i Roma har den italienska stjärnan varit med om att vinna en Serie A-titel och två Coppa Italia-titlar. Dessutom var han med och vann VM 2006 med det italienska landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply