Första ligavinsten för PSG signerat Zlatan

Zlatan Ibrahimovic fanns med från start mot Lille, och visst var han med direkt. Endast 27 sekunder behövde den svenske stjärnan på sig innan han hittade nätet. En fin pass från menez tog sig till anfallaren som löpte sig fri på vänsterkanten, där han sen fri med målvakten Landreau chippade in ledningsmålet för gästerna.

Lille kom dock in i matchen efter det och efter tio jämna minuter, fick hemmapubliken jubla på nybyggda Grand Stade Lille Métropole. Och det var den svenske anfallaren som missade helt på sin markering på en hörna, när mittbacken Chedjou sprang sig loss och nickade in bollen förbi en chanslös Sirigu i PSGs mål. Men det tog bara cirka tio minuter innan det baklängesmålet var glömt.

Och det var den svenske anfallaren som var i centrum igen, när han vann tillbaka bollen på mittplan. Svensken skickade en passning till Javier Pastore och tog en löpning direkt. En perfekt passning från Pastore, till en helt fri Zlatan, som helt fri chippade läckert bollen förbi den utrusande målvakten Landreau. Lille försökte därefter att få in en kvittering innan halvtidsvilan, samtidigt som PSG också hade bud på mer, men den första halvleken blåstes av med resultatet 1-2 till PSG.

Hemmalaget Lille lyfte spelet direkt i den andra halvleken, där Salomon Kalou var inblandad i det mesta. Men gästerna försvarade sig mycket väl, samtidigt som Lille var väldigt ineffektiva i de avgörande lägena. Samtidigt hade PSG ett par fina lägen, där bland annat Zlatan Ibrahimovic hade en fin nick som räddades av Lille-målvakten Landreau snyggt. Lille försökte lyfta upp mot PSGs mål, men det blev inga fler mål i matchen och PSG tog sin första ligavinst för säsongen.