Förre lagkamraten försvarar Suarez

Den förre detta spanske landslagsanfallaren Albert Luque spelade tillsammans med Luis Suarez i Ajax. Den sistnämnde har dock hamnat i blåsväder på sistone efter att ha bitit Chelseas Branislav Ivanovic i armen, men nu väljer Luque att försvara Liverpool-stjärnan. Det handlar om passion enligt spanjoren, och han menar att media har överdrivit hela situationen.

– I Premier League är allting överdrivet och kanske får just den här situationen extra uppmärksamhet då detta inte är första gången någonting händer Suarez, sade Luque till Press Association Sport

– Det finns ingen nödvändighet att lägga mer fokus på det här. Han har bett om förlåtelse, och då ska det vara klart. Det hr är bara en anekdot. 

Suarez och Luque har själva haft en dispyt i Ajax, då de bråkade på planen om vem som skulle ta en frispark.

– Efter den matchen erkände han att han hade gjort fel och bad om ursäkt, för det är sån han är. Han är en snäll grabb, och vi alla gör misstag.

– Han kämpar väldigt hårt, han är väldigt fysisk, och det som hände Ivanovic var olyckligt, men jag är säker på att Suarez inte gjorde det med avsikt att skada.

– Luis är en spelare som lever fotboll till 100 procent. Vi vet att Luis är kapabel att göra vad som helst för att vinna en match och ibland gör han dåliga saker i stundens hetta, men han är den typ av spelare som jag alltid skulle vilja ha i mitt lag.

Återstår att se vilken bestraffning Suarez får, då det engelska fotbollsförbundet FA redan har gått ut med att Suarez kommer att få mer än tre matchers avstängning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply