• Error, no group ID set! Check your syntax!

Förbundskaptenen kan ta över Arsenal

Joachim Löw aktuell som ny Arsenal-tränare

Enligt rykten från England så finns det nu ytterligare ett namn som är intressant för att ersätta Arsenals tränare Arsene Wenger. Och det är Tysklands förbundskapten Joachim Löw.

Till sommaren ska tyska landslaget i fotboll kämpa för att försvara sin VM-titel från senast då världen drabbade samman i ett världsmästerskap, vilket var 2014 i Brasilien. En kommer då att göra det med den mycket meriterade förbundskaptenen Jogi Löw.

Något som dock kan bli hans sista mästerskap. För enligt The Sun – som man dock alltid ska ta med en nypa salt – så är han ett av de namn som kan komma att ersätta Wenger efter sommaren.

Förbundskaptenen kan ta över Arsenal

Lämnar Arsenal efter säsongen

TITTA HÄR: Arsenals spelarlöner

Ännu en säsong så har Arsenal misslyckats med de resultat som de hoppats på. Och när laget förlorade med 2-1 mot Östersund i Europa League, även fast London-laget avancerade, så var det droppen för många.

Det tillsammans med liga -och cupresultaten gör att Arsene Wenger nu verkar få lämna efter säsongen, en gång för alla. En som då kan ta över är den tyske förbundskaptenen, Jogi Löw. Något som då i så fall skulle efter det att VM i Rysslands har hunnits avgöras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply